Ce credeţi despre cazul jurnaliştilor de la Charlie Hebdo? Care au fost cauzele acestei tragedii?

 1. acum 3 ani

  admin

  8 Jan 2015 Administrator

  Ce credeţi despre cazul jurnaliştilor de la Charlie Hebdo? Care au fost cauzele acestei tragedii? Care sunt implicaţiile asupra Franţei, asupra imigranţilor şi asupra Europei, în general?

 2. Ma numesc Dan Enache, locuiesc de 6 ani in Franta.

  Uniunea Europeană are legi, valori si principii.
  Consider ca in cazul in care un cetățean european dovedeste grave abateri de la legile statului căruia ii aparține, posibilitatea de a i se retrage cetățenia sa fie o soluție reala pentru a asigura securitatea celor ce aleg sa împărtășeasca spațiul european; mai mult, intrarea acestui pe teritoriul european trebuie interzisa.

  Evenimentele de săptămâna asta, din Franța, trebuie sa ne preseze in a schimba legislația si in ne a ne apara mai bine Uniunea.

 3. Buna ziua , mi-am adus aminte de un citat din vremea lui Ludovic al 14 lea (Regele Soare) care il vad de foarte mare actualitate in aceste zile. 'Ce ii separa pe francezi de Dumnezeu ? Salonul . ' Chiar daca cei cu o apartenenta crestina sunt mult mai joviali cand e vorba de culte religioase uite ca sunt si oameni mult mai fanatici in putinele valori pe care le au in originea lor.

 

sau Inregistreaza-te pentru a raspunde!

SAU comenteaza direct (nu necesita inregistrare)

 

Numele dvs.

Scrie un raspuns...